7 mar. 2012

Cateva idei utile...

La Multi Ani, doamnelor si domnisoarelor!

Inscrierile on-line se vor incheia cu 24 de ore inaintea startului. Cei care nu au reusit sa se inscrie pana in acel moment, mai au o sansa sa o faca la fata locului in ziua cursei, intre orele 17.00 - 18.30.

Consultati conditiile de participare si regulamentul cursei pe www.carpathianman.ro

Iata mai jos cateva ideii care ne pot veni in ajutor:
1. Validarea inscrierii si ridicarea numarului si a tichetelor de concurs se fac la Clubul Rossignol din Poiana Brasov, intre orele 17.00 - 18.45. In schimbul tichetelor veti primii la cabana o portie de paste respectiv tricoul oficial. Va rugam sa veniti din timp, pot fi si altii care intarzie!
2. Aduceti cu voi echipamentul obligatoriu:
2.1. schi alpinism: schiuri, legaturi tura, bocanci tura, piei foca, bete, lanterna, rucsac, haine de vant, manusi, caciula, numar (va fi dat de organizatori);
2.2. alergare montana: lanterna, rucsac, haine de vant, manusi, caciula, numar (va fi dat de organizatori).
3. Accesul la cabana Postavaru:
3.1. cu mijloacele de transport pe cablu (pana la statiile superioare si apoi pe jos pana la cabana; ora de inchidere este 16.30, dupa aceasta ora accesul se poate face doar pe jos sau pe schiuri.
3.2. pe jos sau pe schiuri (urmand Drumul Rosu)
4. Startul se va da la ora 19.00 de langa Clubul Rossignol / statia de gondola.
5. Traseul urmeaza Drumul Rosu pana in Poiana Ruia, apoi prin stanga noului lac urmeaza partiile Doamnei si Kanzel, cu sosire pe varf sau la statia superioara a Cabinei Mici (daca vremea nu ne permite sa ajungem pe varf).
6. Sosirea este marcata cu steagurile Sponser si va fi luminata.
7. "Sustine si incurajeaza-i si pe ceilalti concurenti!" Acesta este Spiritul Carpathian Man si este unul din "motoarele" care genereaza atmosfera din Cabana Postavaru.
8. Primii trei clasati la fiecare categorie vor fi premiati. Fiecare din cei care au "alergat" va primii diploma de participare. Daca nu puteti sta pana in momentul premierii, le puteti gasi oricand la noi.
9. Administratia Domeniului Schiabil din Poiana Brasov este unul dintre sustinatorii nostri. Avand in vedere eforturile uriase care se fac pentru pregatirea partiilor, fiecare din noi este rugat sa se intoarca la masina pe o singura ruta - Drumul Rosu (adica din Poiana Ruia pe acelasi drum pe care s-a urcat).

Ne vedem sambata!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu